Mobil bredbånd - det skal du gå efter

Mobil bredbånd - det skal du gå efter

Her kommer en lille liste over de ting jeg vil anbefale, at man gå efter, hvis man skal ud at købe mobilt bredbånd.

1) Først og fremmest skal du afdække hvad dine behov er. Hvad skal du bruge det mobile bredbånd til? Skal det fungere som din primære internetforbindelse, eller er det en supplement til en fast forbindelse.

2) Overvej hvor meget du får brug for at gå på nettet via mobilt bredbånd og hvad du skal lave når du er på. Skal du downloade store filer, streame musik eller bare tjekke Facebook og email?

3) Find ud af hvor i landet du hovedsageligt kommer til at benytte det. Det er vigtigt at vælge en udbyder som har god dækning i det område man regner med man kommer til at befinde sig mest i.

Når det er på plads, kan du så begynde at sammenligne priser. Der findes mange prissammenligningssider på nettet. Men du skal ikke stole blindt på dem! Prisen afhænger af mange faktorer, som en prissammenligningsside ikke kan tage højde for (fx. om du allerede er kunde hos det pågældende selskab og dermed kan få en samler/mængde rabat)

3G er den mest populære teknologi når det kommer til mobilt bredbånd lige pt. Det er også den teknologi som er kompatibel med de fleste nyere smartphones. 4G er det nyeste indenfor mobilt bredbånd, men der er fortsat ingen mobiltelefoner på markedet, som understøtter det. Derfor kan denne type af mobilt bredbånd kun benyttes på en computer sammen med en modem.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?