Mørbradbøf i flødesovs

Mørbradbøf i flødesovs

Uhmm det er bare godt det her! Mørbradbøf i flødesovs er en af mine absolut favoritretter! Mørbrad er generelt bare godt - uanset om det så er okse eller svinemørbrad.
Her får du min bedste opskrift på svinemørbrad i flødesovs.
Du skal bruge følgende til 4 personer:

* 1 kg fersk svinemørbrad
* ½ liter madlavningsfløde
* 250 gram friske champignoner
* kartoffelskiver (pomfritter)
* salt og peber

Fremgangsmåde:
1) Skær mørbraden ud i skiver på ca. 3 cm i tykkelsen.
2) Bank skiverne af mørbraf ud med en kødhammer så de kun er 1½ cm tykke. Brun dem herefter på en varm pande og giv dem godt med salt og friskkvernet peber
3) Skær champignonerne i skiver og brun dem af i lidt smør på en pande
4) Put de brunede stykker kød i et ildfast fad sammen med champignonerne.
5) Hæld fløden ud over det hele og sæt det i ovnen sammen med kartoffelskiverne til det hele er færdigt.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?