Mørbradbøf i flødesovs

Uhmm det er bare godt det her! Mørbradbøf i flødesovs er en af mine absolut favoritretter! Mørbrad er generelt bare godt - uanset om det så er okse eller svinemørbrad.
Her får du min bedste opskrift på svinemørbrad i flødesovs.
Du skal bruge følgende til 4 personer:
* 1 kg fersk svinemørbrad
* ½ liter madlavningsfløde
* 250 gram friske champignoner
* kartoffelskiver (pomfritter)
* salt og peber
Fremgangsmåde:
1) Skær mørbraden ud i skiver på ca. 3 cm i tykkelsen.
2) Bank skiverne af mørbraf ud med en kødhammer så de kun er 1½ cm tykke. Brun dem herefter på en varm pande og giv dem godt med salt og friskkvernet peber
3) Skær champignonerne i skiver og brun dem af i lidt smør på en pande
4) Put de brunede stykker kød i et ildfast fad sammen med champignonerne.
5) Hæld fløden ud over det hele og sæt det i ovnen sammen med kartoffelskiverne til det hele er færdigt.

Blogstream.dk er en del af Baever Media.
På Blogstream.dk finder du artikler og indhold som omhandler mange forskellige emner. HVis du har forslag til nyt indhold, er du velkommen til at kontakte os.
Tilføj kommentar