McDonals Coinoffers

McDonals Coinoffers

Coinoffers er det seneste påhit fra McDonals. Det går ud på at du med din mobiltelefon skal samle virtuelle coins. Disse virtuelle coins kan du så benytte til at købe coinoffers for hos McDonals. Jeg har ikke selv prøvet det. Jeg synes ikke rigtig det er besværet værd. Man kan vist højest samle 4 coins om dagen og de har kun en værdig af 1,- kr. stykket. Så hvis man regner sin timeløn ud, ifht. hvor lang tid man bruger på at samle disse coins, så tror jeg at man bliver slemt skuffet.

Men okay, det er da en meget sjov og original ide de har fået.

Jeg har hørt en masse om at man kan snyde deres system. Hvis det er rigtigt, og hvis man kan snyde for flere 100 kr om dagen, så kunne det da godt være at man skulle prøve det.

På den anden side, så kan man jo kun bruge sine coins på McDonals mad - og det er altså ikke lige min livret. Jeg føler nærmest at jeg er blevet syg når jeg har været på McDonals og spist noget af deres "papmad". Dertil er det jo ikke ligefrem sundt med den mad de laver - den er jo fuld af salt, fedt og sukker. Tomme kalorier som skadre mere end de gavner.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Rikke

18. feburar 2012 - 18:42:24

Det er rigtig nok Det er ikke specielt sundt mad, er snart 12 år så synes nu det er meget sjovt at rende rundt og finde coinoffers (og så er det sundt, hvis du ikke spiser maden bagefter ;-) ) man kan jo give pengene væk til et familie venne medlem :-). For jeg synes heler ikke det er det bedste mad kan meget bedre lide mors mad. Kærlige hilsner fra Rikke