Hvorfor iPad

Hvorfor iPad

Hvorfor hedder det egentlig en iPad. iPad er engelsk, og hvis man oversætter det med Google translate, så kan man se at det også hedder iPad på dansk. i er jo fordi Apple bruger i i alle deres produkter. Fx. iTunes, iPhone, iPod, iPad osv.
Pad er vel egentlig noget med plade. så iPad må være en plade fra Apple - kort og godt.

Jeg synes iPda er et genialt navn til sådan et apparat. Så snart man høre navnet ved man hvad det handler om. Man er slet ikke i tvivl.

Hvorfor man så skal have sådan en iPad, det er en helt anden sag. Jeg har ikke en og jeg får det nok heller aldrig. Jeg tror ganske enkelt ikke at jeg ville få den brugt hvis jeg havde en. Derfor ville det jo være dumt at bruge en hel masse penge på sådan en. De koster vist omkring 5-6000 hvis man skal have den nyeste model med en masse GB.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Road

11. marts 2012 - 17:18:40

Altså har du overhovedet undersøgt noget om Apples produkter før du begyndte at se kritisk på det? du siger f.eks. "De koster vist omkring 5-6000 hvis man skal have den nyeste model med en masse GB." Det passer jo slet ikke de er meget billigere, og de kan bruges til mange nyttige ting nu om dage. Nej det er ikke en mobil / computer, det er mest til at erstatte den langsomme mobil, og den alt for klodset computer. Og alle ved på nuværende tidspunkt hvorfor der er et "I" i alle deres produkter. Du ville have det skulle hedde pda, men det er jo lige det Apple vil af med, de laver så Ipad 1 / 2 og på den måde klinger ordet Ipad bedre end Ipda.. Ipda det godt være det får dig til at tænke på PDA men det har apple jo ingen interesse i!