Hvordan checker man lotto

Hvordan checker man lotto

Man tjekker lotto ved at se trækningen direkte i TV.

Hvis man ikke lige nåede at se det, da det var i tv, så kn man fx. bruge texttv side 290 (på DR1 eller TV2). Man kan også bruge DanskeSpil´s hjemmeside eller man kan bruge deres app hvis man har en iPhone eller Android telefon.

Sidst men ikke mindst, så kan man gå ned til sin lokale tips og lottooforhandler og få det gjort - enten ved at bede forhandleren om at printe vindertalene eller blot ved at han/hun køre din lotto-kupon igennem maskinen som så automatisk tjekker den for dig.

Jeg foretrækker ingen af de overnævnte metoder. Jeg foretrækker den 3 og sidste måde, nemlig at lade Danske Spil gøre det for diig automatisk. Jeg spiller lotto på deres hjemmeside, og på den måde tjekker de automatisk min lotto for mig. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så sender de en email til mig, hvor jeg kan se hvor meget jeg har vundet. Er det et større beløb (over 200 kr vist nok) så bliver pengene auutomatisk indsat på min bankkonto. Under 200, så går pengene ind på min konto hos Danske Spil. Fra min konto kan jeg så enten vælge at få pengene udbetalt, eller jeg kan bruge dem til at spille for igen - for mig ender det oftest med det sidste.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?