Radisser

Radisser

Der er simpelthen ikke noget bedre end friske, hjemmedyrkede radisser. Jeg er helt vilt med disse små røde/hvide små knolde. Det gode ved at så radisser i haven er, at de er meget taknemmelig at dyrke. De kræver ikke at man har en specielt god jord. Bare man putter frøene i jorden i en ikke al for stor dybde og bagefter giver dem en sjat vand, så kan de sådan det passe sig selv indtil de er klar til høst.

En ting man skal være opmærksom på , når man dyrker radisser, er at de ikke må blive alt for store. De skal helst høstes når de er relativt små.
Jo større radisserne får lov til at blive, jo stærkere bliver de. De kan faktisk ende med at blive stærkere end den stærkeste peberrod og så er de ikke meget ved.

En anden ting man risikere, hvis man ikke får sine radisser høstet i tide, er at der går orm og andet skadedyr i dem.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Jytte Lund

8. april 2015 - 21:46:44

Kære. Jeg vil meget gerne kunne glæde min søn, svigerdatter og deres 2 dejlige børn på hhv. 2 og 4 år. De er begge studerende og har købt et 60er hus i en lille by nord for Aarhus, da lejligheden blev for trang. De har selv istandsat huset for få midler, men overkommer ikke at holde/indrette den gamle have, som de gerne ville gøre børnevenlig og let at holde, med en græsplæne til leg og en terrasse til hygge. Det ville glæde hele den lille familie med lidt hjælp til at indrette deres have, som trænger til en kærlig hånd. Knus fra Farmor til 2 skønne børn der elsker udelivet.